BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Video Itu~Bangkitlah Islam

Alhamdulillah, on9 Facebook mlm ni. Mula2 tu , mmg rse xnk on9 mlm ni, cuma nak download lagu je. Tp dh alang2 duduk dpn komputer, tgn ni, bukak jugak Facebook.

Dgm kuasa Allah,mase tgh on9 td, tibe2 terbaca status sahabat psl "Konvokesyen Memperingati 500 Tahun Kejatuhan Empayar Melayu Islam Melaka". Dia diberi kesempatan ke sana. Alhamdulillah.!

Tak lama slps tu, 1 video rakaman dipostkan kat wall dia. Video berkaitan dengan salah 1 Pidato dlm program tersebut.

Sungguh.! Hanya Allah yg tahu mcm mne perasaan dgrkn video tu..Sgt bersemangat..Trus download utk jadikn smpnn dan smoge bergune utk diri sndiri dan org2 lain, InsyaAllah..

Alhamdulillah, ade hikmahnye on9 mlm nie. Dgn kesempatn yg ada, video ini diupload semula di blog utk tontonan semua dan utk ambil iktibar. Semoga ia sgt berguna utk semua. InsyaAllah.


video



.:setiap perkara de hikmahnya. Segalanya, Allah yg tentukan.Alhamdulillah...
p/s~semoge ade kebaikannye dr video ni, InsyaAllah:.

0 nasihat: